εγγραφείτε: Άρθρα
εύρεση
Πώς θα αλλάξει το φαγητό μετά την COVID-19
Σύμφωνα με μια μελέτη στις ΗΠΑ, το τέλος της πανδημίας COVID-19 αρχίζει να διαφαίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ πολλά αποτελεσματικά εμβόλια θα είναι διαθέσιμα στους περισσότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ και στον κόσμο.
Μια σημαντική αλλαγή που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι οι τρόποι με τους οποίους οι καταναλωτικές συμπεριφορές μπορούν να αλλάξουν μόνιμα μετά την πανδημία.
Περισσότερη εργασία από το σπίτι
Η COVID-19 έκλεισε τα γραφεία για παρατεταμένες περιόδους. Αυτό απέδειξε ότι πολλές δουλειές γραφείου μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως και ανάγκασαν τους καταναλωτές που στο παρελθόν έτρωγαν καθημερινά να τρώνε στο σπίτι ή κοντά στο σπίτι.
Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο αριθμός των ατόμων που εργάζονται από το σπίτι θα τριπλασιαστεί το επόμενο έτος καθώς οι στάσεις για την απομακρυσμένη εργασία αλλάζουν. Επιπλέον, ορισμένες εταιρείες θα προχωρήσουν με μια υβριδική προσέγγιση, με τους εργαζόμενους να μοιράζουν το χρόνο μεταξύ του γραφείου και των σπιτιών τους.
Ο Chris DuBois, ανώτερος αντιπρόεδρος της IRI, εταιρείας, που ηγείται της πρωτεϊνικής πρακτικής της εταιρείας, εκτιμά ότι περισσότερα από 30 εκατομμύρια γεύματα καθημερινά θα τρώγονται στο σπίτι ή κοντά στο σπίτι, παρά σε καφετέριες ή αστικά εστιατόρια.
Διαφορετικές τεχνικές μαγειρέματος
Ο DuBois σημείωσε επίσης ότι ο μέσος Αμερικανός έπρεπε να γίνει πιο αποτελεσματικός μάγειρας το 2020. Πολλοί καταναλωτές βρήκαν νέα εμπιστοσύνη στην κουζίνα και ανακάλυψαν ότι θα μπορούσαν να φτιάξουν ποιοτικά γεύματα με πολύ λιγότερα χρήματα, στο σπίτι.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δοκίμασαν επίσης νέες τεχνικές μαγειρέματος και νέες μαγειρικές συσκευές.
Στο μέλλον, οι εταιρείες πουλερικών θα πρέπει να προσαρμόσουν τα σχέδιά τους για να εξυπηρετήσουν έναν καταναλωτή που ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο σπίτι και είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα στην κουζίνα. Η καινοτομία των προϊόντων θα είναι το κλειδί.
Οι τάσεις για βιολογικά τρόφιμα από ζώα στα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αντιβιοτικά και έχουν εφαρμοστεί οι κανόνες ευζωίας των ζώων. Θα καθοδηγήσουν τον τρόπο κατανάλωσης, άρα και παραγωγής.