εγγραφείτε: Άρθρα

leader

ΣΕΒΕ: Η καινοτομία στα τρόφιμα

0 comments

 Με τη συμμετοχή σημαντικού αριθμού στελεχών επιχειρήσεων και ερευνητών πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου 2012, εκδήλωση με τίτλο «Η Καινοτομία στον κλάδο των Τροφίμων ως μοχλός ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας». Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ – ΕΚΕΤΑ).

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας του κλάδου των τροφίμων και οι δυνατότητες προώθησης της συνεργασίας ερευνητικών φορέων και επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των αποτελεσμάτων της έρευνας.