εγγραφείτε: Άρθρα

leader

Εναέρια Διανομή Εμβολίων Λύσσας

0 comments
Εναέρια Διανομή Εμβολίων Λύσσας

 

 

 

Από τον Κρατικό Αερολιμένα ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’ εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την εναέρια διανομή εμβολίων λύσσας σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.
Η ανακοίνωση στα κύρια σημεία της περιέχει τα εξής:
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος της ‘’εναέριας ρίψης – διανομής εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας, για την από του στόματος ανοσοποίηση των άγριων ζώων’’ στις 02/04/2017 έως και 05/04/2017, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις εμβολίων – δολωμάτων στις κάτωθι περιοχές :
 
Περιοχές Κάλυψης:
Θα καλυφθούν οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Κοζάνης,Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Άρτας,Ροδόπης, Ξάνθης, Έβρου, Καβάλας, Δράμας και οι περιοχές των Περιφερειακών ΕνοτήτωνΕυρυτανίας, Πρέβεζας και Αιτωλοακαρνανίας που βρίσκονται σε ακτίνα 50km γύρω από εντοπισμένα κρούσματα Λύσσας. 
 
Επισυνάπτονται τα προβλεπόμενα σχέδια πτήσεων ρίψεις δολωμάτων με αεροπλάνα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για 02/04/2017 έως και 05/04/2017. (με κάθε επιφύλαξη αλλαγής σχεδίων τελευταίας στιγμής λόγω απρόβλεπτων συνθηκών π.χ. καιρικές συνθήκες).